Het team

Elke leerling groeit met goede begeleiding en ondersteuning van school. Ons team bestaat uit leraren, onderwijsassistenten en andere professionals.

Wat ons team speciaal maakt

Wij willen het verschil maken voor je kind en voor jou. Onze leraren en onderwijsassistenten werken met verschillende activerende werkvormen en zoeken naar de juiste mix tussen inspanning en ontspanning. We denken daarbij graag out of the box. Ervaringen in wat wel en niet werkt delen wij met elkaar. Zo ontstaan nieuwe inzichten en houden we elkaar scherp in hoe het nóg beter kan.

Mentor

Elke groep wordt begeleid door een mentor. De spil in het schoolleven van de leerling en het aanspreekpunt voor ouders. De mentor begeleidt je kind op sociaal-emotioneel vlak én op het gebied van kennis en creativiteit.

Samenwerking in de klas

Onze leraren en onderwijsassistenten zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Ze zijn pedagogisch sterk en gemotiveerd om het beste in leerlingen naar boven te halen. Samen verzorgen ze het best mogelijke onderwijs.

Time-outleraar

De time-outleraar is fulltime aanwezig. Hij vangt leerlingen op die behoefte hebben aan een time-out. En biedt ze de rust die ze nodig hebben.

Meer nodig?

Heeft je kind meer nodig? Dan zorgt een speciaal team voor de begeleiding die je kind nodig heeft.