Leren is leuk op De Vaart!

Wij geven speciaal onderwijs aan kinderen van 6 tot en met 12 jaar met een leerachterstand. Ze hebben extra ondersteuning nodig vanwege hun gedrag. Die krijgen ze op De Vaart: een kleinschalige school waar we onze leerlingen allemaal bij naam kennen. We werken er hard voor om te zorgen dat leerlingen hier rondlopen met een glimlach en vol zelfvertrouwen bij ons weggaan. Leren is leuk op De Vaart: een voorwaarde om écht tot leren te komen. Daarom zorgen we voor een goede mix tussen in- en ontspanning, zowel in als buiten de klas. Wij vinden voor iedere leerling een passende aanpak!

Momenteel is er geen vacature op onze school. Klik op onderstaande link voor de vacatures bij één van onze andere scholen van De Onderwijsspecialisten.

Wij zijn de collega's en leerlingen van De Vaart

Benieuwd naar de collega's en leerlingen van De Vaart bekijk dan dit filmpje (1 min) en maak kennis met hen!

Hoe is het om te werken op De Vaart? Remco en Maaike vertellen daar meer over.

 Werken bij De Onderwijsspecialisten

Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod.

We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van onze doelen, resultaten en opbrengsten die onze leerlingen verder helpen in de maatschappij.