Wie zijn wij

De Vaart is een kleinschalige school voor speciaal onderwijs in Oosterbeek. Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen van 6 tot en met 12 jaar met een licht verstandelijk beperking kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. Iedere leerling op onze school is uniek, daarom vragen we altijd: wat heeft hij of zij nodig om tot ontwikkeling te komen?

Leren is leuk op De Vaart. Onze leerkrachten en onderwijsassistenten werken met verschillende activerende werkvormen en zoeken naar de juiste mix tussen inspanning en ontspanning. We denken daarbij graag out of the box. Ervaringen in wat wel en niet werkt delen wij met elkaar. Zo ontstaan nieuwe inzichten en houden we elkaar scherp in hoe het nóg beter kan.

De mensen die op De Vaart werken, zijn pedagogisch sterk, echte doorzetters en enorm gemotiveerd om het beste in leerlingen naar boven te halen! Schoolgebouw In 2015 heeft De Vaart haar intrek genomen in een nieuw gebouw aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Dit duurzame gebouw deelt zij met de onderbouw van het Vierbeek College. De school beschikt over een eigen Cruyff Court.