Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Partners

 
De Stroom
De Vaart en Lichtenbeek zijn een samenwerking aangegaan voor leerlingen met moeilijk verstaanbaar gedrag, die ook zeer moeilijk lerend zijn. De leerlingen zijn tussen de 7 en 12 jaar en hebben behoefte aan een gedragsmatige aanpak die wij met onze expertise kunnen bieden. Ook hebben ze behoefte aan de ondersteuning die Lichtenbeek biedt. We maken gebruik van elkaars expertise. De Stroom is gehuisvest op de locatie van De Vaart in Oosterbeek.
 
Samenwerking Pluryn
Een deel van onze leerlingen woont op de Jan Pieter Heye Stichting, een Orthopedagogisch Centrum van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen met een beperking bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Voor deze leerlingen werken we nauw met elkaar samen. In deze samenwerking vindt er structureel overleg plaats op diverse niveaus. Zo zorgen we ervoor dat we de gedachte ‘Één kind, één plan’ succesvol kunnen uitvoeren.

Samenwerking

:

Help (nieuw venster)