Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ouders

 • Samenwerken met ouders vinden we erg belangrijk en we houden daarbij van korte communicatielijnen. We zijn immers met elkaar verantwoordelijk voor een goede ontwikkeling van uw kind. Daarom zoeken we op verschillende momenten en manieren contact met u. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u zich ergens zorgen over maakt.

Vaste contactmomenten met ouders

Om een goede structuur te brengen in de contacten met ouders, hebben we een aantal vaste contact-momenten. Dit zijn de kennismakingsbezoeken van u en uw kind en de gesprekken rondom het ontwikkelingsperspectiefplan en de voortgang en ontwikkeling van uw kind.
 
Overige contactmomenten met ouders
Soms is het bij onze leerlingen nodig dat er vaker contact is tussen ouders en de leraar. Dit regelen we samen. Bijvoorbeeld door regelmatig telefonisch contact. Als er bijzonderheden zijn, wordt u rond 15.30 uur gebeld door de leraar van uw kind, of er wordt contact gelegd via het contactschrift of de e-mail. U mag ook altijd contact opnemen.
 
Bekijk hier het filmpje waarin Maud van Solingen (moeder van Sil) vertelt over haar ervaringen met de school.

Ouders

:

Help (nieuw venster)