Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ons Onderwijs

 • We willen een school zijn waar ieder kind zich veilig voelt en waar het zichzelf mag zijn. Waar ieder kind mag groeien en het de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. We richten ons op de onderwijsbehoeften van het kind. We gaan ervan uit dat ieder kind kan en wil leren.

De kinderen die op De Vaart onderwijs volgen, kenmerken zich door hun speciale onderwijsbehoefte en sociaal-emotioneel ontwikkeling. We werken dan ook met een aangepast onderwijsprogramma in relatief kleine groepen van ongeveer 13 leerlingen. Vaak stromen onze leerlingen uit naar een school voor voortgezet onderwijs, die gericht is op praktijkgericht leren
en werken.

Hiernaast vindt u als download een samenvatting van ons schoolondersteuningsprofiel. Dit is een feitelijk  beeld van onze ondersteuning, een statisch document terwijl ons onderwijs dynamisch is. Als u vragen heeft over de specifieke ondersteuning die wij aan uw kind kunnen bieden, dan kunt u het best contact met ons opnemen.

Bekijk hier het filmpje waarin Neelke van Kessel (gedragswetenschapper) vertelt over haar werk op De Vaart.

Contactpersoon:      Neelke van Kessel

Telefoonnummer:    026-3348800
e-mailadres:            n.vankessel@deonderwijsspecialisten.nl
​​​​​​​​​

Ons Onderwijs

:

Help (nieuw venster)