Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sinterklaas op De Vaart

 • Ook dit jaar hadden wij op De Vaart de eer om Sinterklaas te verwelkomen op school.
Een paar weken geleden kregen wij al een brief van Kluspiet. Hij wilde graag een goed kantoor voor de Sint bij ons op school. Hij had al voor wat persoonlijke dingen gezorgd en vroeg aan ons of wij voor een leuke aankleding konden zorgen. Uiteraard hebben wij dit gedaan op school en alle klassen zijn hard aan de slag gegaan. We kregen een rol behangpapier die we konden versieren en hebben allerlei mooie slingers gemaakt. Het nieuwe kantoor van Sinterklaas zag er dan ook schitterend uit!
Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover! We hebben met z’n allen eerst gezellig gezongen waarbij juf Gerdi meespeelde op haar gitaar. Omdat we zo goed zongen duurde het niet lang voordat de Goedheiligman onze school had gevonden. De Sint was blij verrast toen hij zijn mooi versierde nieuwe kantoor zag.
Sinterklaas nam eerst plaats in onze zelfgebouwde stoel en juf Anita heette hem welkom. Na een praatje gemaakt te hebben mochten een paar leerlingen een vraag stellen. Daarna gingen alle leerlingen  weer naar hun eigen lokaal en ging Sinterklaas alle klassen af. Hij kwam cadeautjes brengen en had tegen elke leerling wat te zeggen. Ook kregen alle leerlingen en gelukkig ook alle meesters en juffen een flinke hand pepernoten!
Al met al was het een erg gezellige leuke dag en hebben alle kinderen en alle meesters en juffen genoten!
Meester Rens

Nieuws

:

Help (nieuw venster)