Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Eerste steenlegging nieuw schoolgebouw De Vaart en Vierbeek College onderbouw

 • Vrijdag 26 september 2014 hebben we de ‘eerste steen’ gelegd bij de nieuwbouw. Een eerste officiële handeling op weg naar een prachtig nieuw gebouw.
’s Morgens zijn de leerlingen van De Vaart en het Vierbeek College met een zelf versierde steen op weg gegaan naar de nieuwbouwlocatie. De leerlingen zijn op het terrein van Pluryn ontvangen door leerlingen van de bovenbouw met een zakje chips en een pakje limonade. Een welverdiende versnapering na de wandeling. Een bouwvakker die ons op stond te wachten heeft ons vervolgens begeleid naar de bouwplaats. De directie van Koopmans heeft iedereen welkom geheten en de zelfgemaakte stenen in ontvangst genomen.
 
Daarna kon het echte werk beginnen. Twee leerlingen van De Vaart en twee leerlingen van het Vierbeek College hebben daadwerkelijk de ‘eerste steen’ in mogen metselen. Vakwerk hebben ze geleverd! Uiteraard horen er bij een feest ballonnen, deze werden dan ook na het aftellen opgelaten.
 
We kijken terug op een geslaagd feestje. De verwondering over het nieuwe gebouw was groot!
Middels Twitter, @VaartOosterbeek en @VierbeekCollege houden we u op de hoogte van de vorderingen van de bouw.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)