Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Leerlingen van "de Vaart" dansen met Introdans!

 • In samenwerking met Introdans nemen leerlingen van "De Vaart" deel aan de spectaculaire dansvoorstelling Bal Spécial. Onder leiding van choreograaf Adriaan Luteijn dansen in totaal 150 leerlingen van verschillende scholen mee in de voorstelling. Deze vindt plaats op maandag 25 januari 2016 om 20.00 uur in Schouwburg Amphion in Doetinchem.
In de afgelopen maanden zijn docenten van Introdans samen met leerlingen aan de slag op school, om de voorstelling voor te bereiden. Het project
Bal Special is een van de initiatieven waarmee "De Vaart" kunst-en cultuurbeoefening van leerlingen stimuleert. Introdans interactie, de gespecialiseerde afdeling educatie van het modern balletgezelschap, heeft veel ervaring met dansprojecten in het speciaal onderwijs. De aankleding wordt gezorgd door het ontwerpersduo Sjaak Hullekes & Sabastiaan Kramer, lichtontwerp is van Maarten van den Berg, de visuals zijn in handen van Inge Theunissen en de muziekcompositie is van Jaap van Keulen.
 
Afgelopen maandag hadden de leerlingen geoefend. Het was extra spannend want Adriaan Luteijn kwam een kijkje nemen. Hij gaf de leerlingen tips.
Hij was onder de indruk!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)