Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Informatie en kaartverkoop over de voorstelling Bal Spécial

 • Introdans brengt samen met De Onderwijs-specialisten een bijzonder dansspektakel op de planken. Onder de titel Bal Spécial werken circa 150 leerlingen van 10 scholen in het speciaal onderwijs weken lang samen met een echte choreograaf en het docententeam van Introdans aan een bijzondere choreografie.
Dit jaar doen er 14 leerlingen van De Vaart uit de klas van meneer Rens en juf Nadia mee! De leerlingen treden op in kostuum met muziek en een lichtshow. Ze zijn net voor de kerstvakantie begonnen met oefenen en hebben er erg veel zin in. Het beloofd een wervelende show te worden!

Kaartverkoop  

Hieronder vindt u informatie over de kaartverkoop van de bijzondere voorstelling Bal Spécial.
Bal Spécial wordt maandag 25 januari om 20.00 uur opgevoerd in Schouwburg Amphion, Hofstraat 159,  7001 JD Doetinchem, Telefoon: 0314 - 376000

Start voorverkoop kaarten Bal Spécial voor de scholen.
Vanaf woensdag 9 december kunnen de scholen en ouders van de leerlingen  kaarten voor Bal Spécial  op de website van Schouwburg Amphion bestellen via de  volgende link: 
http://www.amphion.nl/detail/2399/bal-special
Prijs
Kaartjes voor de voorstelling kosten € 5,- per stuk. Dit is inclusief een drankje na afloop en bijkomende kosten voor administratie en garderobe.
Wees er snel bij want VOL = VOL!!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)