Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

"Er staat wat te gebeuren in Oosterbeek!"

 • De Vaart en Vierbeek College krijgen nieuwe huisvesting. Al jaren zijn wij bezig om voor onze leerlingen het beste onderwijs mogelijk te maken. We maken hierin een krachtig groeiproces door, met resultaten waar we trots op zijn. We willen dit onderwijs aanbieden in uitdagende huisvesting die voldoet aan de eisen van deze moderne tijd.

De komende anderhalf jaar wordt er hard gewerkt aan onze huisvesting. In het voorjaar van 2015 wordt er op de Utrechtseweg een nieuw gebouw opgeleverd waarin De Vaart en de klassen 1 en 2 van het Vierbeek College onderwijs gaan volgen.
 
Op hetzelfde moment zal de verbouwing van onze school op de Wijnand van Arnhemweg afgerond zijn waarin de klassen 3 tot en met 6 van het Vierbeek College onderwijs gaan volgen. Ook de bedrijfshal, die nu in Renkum is gevestigd, krijgt een plek in dit gebouw.
 
We willen u zo goed mogelijk informeren over onze plannen en over de voortgang van het bouwproces. Dat doen we middels deze website. Daarnaast zullen we via u via Twitter op de hoogte houden. U kunt ons volgen via   @vierbeekcollege.nl
 
Op deze site vindt u nu al de zogenaamde “infographic” met daarbij een korte uitleg van de vier fases die we in het bouwproces door lopen.
Daarnaast vindt u op deze site de tekeningen van de nieuwbouw op de Utrechtseweg.
 
Wij zijn enthousiast over de plannen die er liggen!
Wij hopen dat u dat ook wordt!
 
Wim van Schaik
Directeur “De Vaart” en “Vierbeek College”
 
 


Column

:

Help (nieuw venster)