Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

“Er staat wat te gebeuren in Oosterbeek!”

 • “Er staat wat te gebeuren in Oosterbeek!” De Vaart krijgt nieuwe huisvesting.

Al jaren zijn wij bezig om voor onze leerlingen het beste onderwijs mogelijk te maken. Hier hoort een mooi gebouw bij! Een gebouw dat uitdagend en modern is en dat voldoet aan de eisen van deze moderne tijd.
 
De nieuwbouw van onze nieuwe school aan de Utrechtseweg vordert gestaag. Alle leerlingen van De Vaart zullen in mei 2015 naar dit gebouw verhuizen. Inmiddels zijn de grote lijnen van het gebouw al duidelijk te zien; het wordt prachtig!
 
Binnenkort zal de verbouw van ons gebouw aan de Wijnand van Arnhemweg van start gaan. Al eerder heb ik u gemeld dat in dit gebouw
de klassen 3 tot en met 6 van het Vierbeek College onderwijs zullen gaan volgen. Ook de bedrijfshal, die nu in Renkum is gevestigd, krijgt een plek in dit gebouw.
 
De verbouw van de Wijnand van Arnhemweg zal begin januari 2015 van start gaan. Tijdens de verbouw zullen de lessen gewoon door gaan. Zoals u begrijpt vraagt dit een goede organisatie zodat onze leerlingen hier zo min mogelijk overlast van zullen ervaren. Tijdens de verbouwing wordt de kelder uitgebreid verbouwd en worden er in alle lokalen nieuwe kozijnen geplaatst. Daarnaast wordt er een uitgebreide luchtverversingsinstallatie geplaatst waardoor we een zogenaamde “frisse school” zullen gaan worden.
In overleg met onze aannemer, de firma Draisma, hebben we ervoor gekozen om steeds twee klassen tijdelijk onder te brengen in de verbouwde kelder. We kunnen dan de werkzaamheden uitvoeren in de betreffende klaslokalen die dan tijdelijk leeg komen. Na drie weken krijgen de leerlingen weer les in hun eigen lokaal. Wij zullen u tijdig informeren als de klas van uw kind aan de beurt is om, tijdelijk, te verhuizen.
 
Medio april hopen we alle werkzaamheden voltooid te hebben. Ook zal dan ons nieuwe gebouw aan de Utrechtseweg gereed zijn. In de meivakantie (2015) zullen de verhuizers alles gaan verhuizen. Na de meivakantie zal uw kind les krijgen op zijn/haar nieuwe locatie: de Utrechtseweg. Wij zullen u hierover tegen die tijd uitgebreid informeren.
 
Wilt u meer informatie en/of wilt u de ontwikkelingen volgen, kijk dan op onze website www.vaart-oosterbeek.nl of volg ons via Twitter @vaart-oosterbeek.
 
Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij telefonisch of per mail bereiken.
 
 
 
 
 
Wim van Schaik
Directeur De Vaart
 

Column

:

Help (nieuw venster)