Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

We zijn weer begonnen!

 • Hopelijk heeft u, net als wij, genoten van een heerlijke Zomervakantie! Vorige week zijn wij met het hele team weer met frisse moed begonnen aan een nieuw schooljaar. We hebben de lokalen weer ingericht, de materialen verdeeld en we hebben met elkaar (nieuwe) afspraken gemaakt.
We mogen dit schooljaar vier nieuwe collega’s welkom heten;
- Maaike van Bergen (groepsleerkracht)
- Alice Rougoor (groepsleerkracht)
- Annelies Boekhorst (onderwijsassistente)
- Marieke Jansen (intern begeleider)
Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen met de rest van het team er een heel mooi schooljaar van gaan maken!
 
Afgelopen maandag zijn ook onze leerlingen weer met frisse moed aan een nieuw schooljaar begonnen. Het is erg leuk om iedereen weer te zien en te spreken.
 
Leren op De Vaart is leuk! Dit betekent dat wij ook dit schooljaar gaan zorgen voor leuke lessen en voor het werken in leuke thema’s. Daarnaast zorgen we ervoor dat er een goede afwisseling is tussen inspanning en ontspanning. Dit doen we door bijvoorbeeld elke week een keuzemiddag aan te bieden aan onze leerlingen.
Daar waar nodig verzorgen wij ook aankomend schooljaar maatwerk voor elke leerling. De Sociaal Emotionele vorming van onze leerlingen vinden wij zeer belangrijk. Daarom besteden we ook hier veel aandacht aan in onze lessen. Zo besteden bijvoorbeeld veel tijd aan het voor-  en nabespreken van de pauzes.
Dit alles zorgt ervoor dat werken op De Vaart leuk is!
 
Ouderbetrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel daarom hebben we vrijdag 16 september de zogenaamde planningsgesprekken. U zult hiervoor worden uitgenodigd door de leerkracht van uw kind.
Dit schooljaar zullen alle klassen op De Vaart gebruik gaan maken van klasbord.nl. Klasbord is een digitale manier van communiceren met het thuisfront. De groepsleerkracht van uw kind zal dit onder andere bespreekbaar tijdens de planningsgesprekken.
 
Op deze manier wil ik u alvast een heel prettig schooljaar 2016/2017 wensen! Ik/we hebben er zin in!
Vragen/opmerkingen? Ik hoor graag van u!
Met vriendelijke groet,
 
 
Margriet Knipping
Teamleider De Vaart
 
 

Column

:

Help (nieuw venster)