Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Een nieuwe naam: een nieuwe start?

 • Vandaag, 21 juni 2013, hebben wij met trots aan u de nieuwe naam van onze school gepresenteerd. DE VAART

​Een naam die de energie en de voortgang in zich heeft die wij als school belangrijk vinden.

De energie waarmee wij het onderwijs verzorgen. De voortgang in de kwaliteit van onderwijs die wij na streven.

Betekent deze naam nu ook dat we een nieuwe start gaan maken met onze school? Het antwoord daarop is tweeledig:

 • Nee: we gaan door waarmee we bezig zijn. Het verzorgen van uitdagend en kwalitatief goed onderwijs. We blijven ervoor gaan om onze leerlingen zo goed mogelijk toe te rusten en voor te bereiden op hun toekomst. We hebben in de afgelopen jaren een ontwikkeling ingezet en daar gaan we gewoon mee door.
 • Ja: vandaag gaat onze nieuwe website “in de lucht”. Een website waarmee we onze ouders en partners zo goed mogelijk willen informeren over onze school en over ons onderwijs. Een goede stap in deze digitale tijd. Een digitale tijd die “De Vaart”  graag wil omarmen door actief op zoek te gaan naar de toepassingen van ICT in ons onderwijs. Wij willen modern onderwijs in een optimale huisvesting. Wij hebben u vandaag onze plannen gepresenteerd voor de nieuwbouw van “De Vaart”. Dit gebouw zal naast “De Vaart” ook plek gaan bieden aan de leerjaren 1 en 2 van het “Vierbeek College” (de nieuwe naam van onze VSO afdeling). We hopen de nieuwbouw begin 2015 gerealiseerd te hebben.

Via onze website kunnen wij u nog beter op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en onze plannen. Ik nodig u daarom ook uit om regelmatig een digitaal kijkje te komen nemen op onze website “De Vaart”.

 

Met vriendelijke groet,

 

Wim van Schaik

Directeur De Vaart en het Vierbeek College

 

 

Column

:

Help (nieuw venster)