Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Beste lezer,

 • Zoals u weet zijn we druk bezig met de verbouw en nieuwbouw van de locaties van De Vaart en het Vierbeek College. Graag informeer ik u over de huidige stand van zaken:
 • Nieuwbouw Utrechtseweg

  De bouw nadert langzaam haar eindstadium. De buitenkant van het gebouw is zo goed als klaar en ook de afwerking van de binnenkant is al ver gevorderd. De verwachte oplevering van het gebouw staat gepland voor 8 april; het gebouw zelf is dan zo goed als klaar. Vervolgens zullen de pleinen en het Cruyffcourt aangelegd worden en zal tot slot ons oude gebouw, Drempel 2, gesloopt worden. Leuk om alvast te melden: de officiële opening staat gepland op donderdag 2 juli om 12.00 uur. De uitnodigingen hiervoor zullen medio mei worden verstuurd.

 • Verbouw Wijnand van Arnhemweg

  De aanpassing van de kelder is bijna gereed: er zijn rondom ramen aangebracht, drie praktijklokalen zijn gereed en de het leidingwerk is grondig aangepakt. Vanaf 6 maart gaan we beginnen met de aanpassingen in de lokalen op de begane grond. Daar worden overal nieuwe kozijnen geplaats, wordt alles geschilderd en worden er aanpassing ten behoeve van een gezond binnenmilieu gedaan. Tot slot zal in de meivakantie het nieuwe consumptieflokaal worden geplaatst en zullen de laatste aanpassingen in de aula worden gedaan.

   

  Zoals u ziet wordt er hard gewerkt. Eén ding is in ieder geval al zeker: onze leerlingen krijgen prachtige nieuwe gebouwen!

   

  Wim van Schaik

  Directeur De Vaart/ Vierbeek College

Column

:

Help (nieuw venster)