Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Vaart
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
  info@vaart-oosterbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

2016: De Vaart wil nóg beter worden!

 • De kerstdagen zijn weer achter de rug, we zijn gezellig samen geweest met onze dierbaren en tot slot hebben we geproost op alle mooie dingen die 2016 ons hopelijk gaan brengen. Uitgerust en vol energie zijn we weer aan het nieuwe jaar beginnen: ook op school. De Vaart wil verder, De Vaart wil weer een stukje beter worden, De Vaart barst, zo aan het begin van dit nieuwe kalenderjaar, weer van de energie.
Wat gaan we dan doen zult u zich afvragen?
Om te beginnen: alles wat we in de afgelopen jaren opgebouwd hebben vooral borgen. We zijn trots op het onderwijs dat we bieden. De inspectie heeft dit in haar bezoek van afgelopen jaar nog bevestigd. Toch zien we ook weer kansen waaraan we in 2016 willen gaan werken:
 
1-   Ontwikkeling van het leerklimaat in de klas
We gaan middels een onderzoek het leerklimaat per klas in beeld brengen. Vervolgens gaan we onze medewerkers middels coaching on the job ondersteuning bieden in het tot stand brengen van een nog beter leerklimaat. We zullen u hier binnenkort uitgebreid over informeren.
 
2-   Thematisch werken en de inrichting van de speel-leerruimte
Kinderen leren beter als ze op een leuke manier uitgedaagd worden. Wij willen door meer thematisch te gaan werken de motivatie van onze leerlingen vergroten. Daarbij gaan we onze grote speel-leerruimte mooi, gevarieerd en uitdagend inrichten met diverse hoeken en zelfs een speciaal te bouwen boot waarin gespeeld en geleerd kan gaan worden.
 
3-   Ouderbetrokkenheid vergroten
We zijn een project gestart om onze ouders nog meer bij onze school te betrekken. We willen samen met een aantal ouders tot actiepunten komen die we het komende jaar zullen gaan uit zetten.
 
Naast bovenstaande hoofdthema’s zullen er nog vele andere thema’s worden opgepikt. Allemaal bedoeld om een nóg betere school te worden. We hopen dat uw vertrouwen in onze school verder zal toenemen,  maar vooral dat  uw kind met nog meer plezier naar school toe zal komen.
 
Namens alle medewerkers van De Vaart wens ik u een heel voorspoedig 2016 toe!
 
Graag tot ziens!
 
Wim van Schaik
Directeur

Column

:

Help (nieuw venster)